close

ESTETSKI TRETMANI LICA

Sve veću popularnost neinvazivni, konzervativni - neoprecijski tretmani. Takvi su zahvati vrlo efektni - omogućuju nam da se značajno pomladimo, izgledamo svježe, lijepše, odmorno i nadasve - prirodno. Najbitnija karakteristika ovih tretmana jest da su danas to kratki, netraumatski, jednostavni postupci nakon kojih je moguc povratak svakodnevnim aktivnostima već istog ili najkasnije sljedećeg dana.


ESTETSKI TRETMANI LICA

BRISANJE BORA

Tretman brisanja bora zmijskim otrovom siguran je i jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području lica. Tretman zmijskim otrovom jednostavan je, neinvazivni zahvat. Izvodi se tako da se preparat, pažljivo i precizno, injicira pod kožu na mjestima gdje se bore žele ukloniti ili umanjiti. Djelovanje preparata je lokalizirano samo na mjesta na koja je injiciran. Zahvat je jednostavan i traje svega nekoliko minuta. Preparat se ubrizgava vrlo tankim iglicama tako da je bezbolan i ne ostavlja podljeve.
ESTETSKI TRETMANI LICA

HIJALURON

Hijaluronski fileri sadrže hijaluronsku kiselinu čija je molekularna struktura jednaka onoj što ju stvara naše tijelo – ona je prirodna aminokiselna, sastavni dio naših stanica i međustaničnog postora; ima važnu ulogu u balansu vode i cijeljenju jer omogućuje dobru hidrataciju. Stoga se injiciranjem hijaluronskih filera u kožu povećava se nakupljanje vode, a koža vraća svježinu i mladenački izgled. Hijaluron nježno ublažava znakove starenja ili suptilno poboljšavaju našu prirodnu ljepotu. Hijaluron revitalizira – smanjuju, izglađuju bore; ubrizgavanjem u kožu ispod bore, potiskuju kožu prema gore te ju zaglađuju i vraćaju svježinu. Podiže – vraćaju koži izgubljeni volumen i elastičnost čime se dobiva učinak podizanja, toniziranja na obrazima i bradi. Definira – suptilno preoblikuju i redefiniraju usne i crte lica (jagodice, bradu).
ESTETSKI TRETMANI LICA

MEZONITI

Mezoniti se najčešće koriste za uspešno uklanjanje bilo kakvog gubitka tonusa i na svim mjestima gde koža “visi”, zato su osnovne indikacije: jako izražene nazolabijalne bore, vertikalne i horizontalne bore čela, suzna brazda, periorbitalne bore, gravitaciona ptoza podvaljka, bore ispred ili iza uha, opušteni krajevi obrva, bore vrata i dekoltea, opuštena koža ruku, butina, kolena i zadnjice. Mezoniti su jedinstven sistem postavljanja niti u kožu, koji se sastoji iz gipke igle – “provodnika”, i niti koja se lako postavlja na sve nivoe kože i u svim pravcima. Same mezoniti su napravljene od biorazgradiviog materijala.
ESTETSKI TRETMANI LICA

DERMAPEN

Dermapen je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i time se smanjuje mogućnost oštećenja kože. Bol i neugoda su minimalni, a ujedno je brže vrijeme oporavka.
ESTETSKI TRETMANI LICA

FOTOREJUVENACIJA IPL-om

Fotorejuvenacija podrazumijeva tretmane pomlađivanja pomoću svjetlosnih zraka, konkretno lasera i IPL-a. Fotorejuvanacija se temelji na uklanjanju tankog površinskog sloja kože lica čime se smanjuje sama dubina bora, a koža dobiva poticaj za regeneraciju i stvaranje novih stanica kože. Ovim postupkom se također smanjuju neravnine i sitni ožiljci na licu. Ova dermatološka metoda je postala odlična zamjena za kemijske i mehaničke dermoabrazije koje se danas sve manje primjenjuju.
ESTETSKI TRETMANI LICA

LASERSKO POMLAĐIVANJE

Tretman laserskog pomlađivanja nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere za smanjenje efekata starenja na koži. Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti na bilo koje područje kože. Riječ je o tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.
ESTETSKI TRETMANI LICA

CARBOXY TRETMAN

Carboxy tretman je medicinska procedura tokom koje se u kožu ili potkožno tkivo ubrizgava sterilan medicinski plin – ugljik dioksid. Ugljik dioksid je plin koji se prirodno oslobadja iz našeg organizma tijekom procesa disanja i kao takav ne može izazvati alergijske ili bilo kakve druge neželjene reakcije. CO2 širi krvne žile prvenstveno kapilare (dakle perifernu mikrocirkulaciju) te tako jača i cirkulaciju te radi limfnu drenažu. Sve ovo rezultira povećanim i boljim radom stanica u području djelovanja Co2, regeneracijom tkiva i povećanim stvaranjem novog kolagena koji pomlađuje i zateže kožu, smanjuje bore i ožiljke. Jačanjem mikrocirkulacije i limfne drenaže ubrzava se metabolizam i smanjuju se masne i celulitne naslage.
ESTETSKI TRETMANI LICA

MEZOKOKTELI

Mezokokteli su vitaminski kokteli koji se ubrizgavaju najfinijim iglicama u kožu i koji će učiniti da koža momentalno zablista. Uz pomoć tankih iglica, u gornje slojeve kože unose se različiti aktivni sastojci – mezokokteli, koji su bogati hijaluronskom kiselinom, vitaminima, mineralima i antioksidansima koji potiču stanice na produkciju kolagena, elastina i štite ih od oštećenja slobodnim radikalima. Proces starenja se znatno usporava, a novonastali kolagen i elastin koži daju blistav i zdrav izgled. Efekti su vidljivi neposredno posle tretmana. Koža je svježa i dubinski hidrirana, bolji je tonus kože i vidljivo je zategnutija, veća je elastičnost kože i izgleda mlađe, smanjuje se dubina bora, a nestaju površne bore i linije, jačaju zidovi kapilara, i oni postaju manje vidljivi na koži.
ESTETSKI TRETMANI LICA

LASERSKO UKLANJANJE OŽILJAKA I DRUGIH NEPRAVILNOSTI

Lasersko uklanjanje ožiljka i drugih nepravilnosti je minimalno invazivan, napredan pristup tretiranju ožiljaka kojim se ostvaruju odlični rezultati uz minimalno vrijeme oporavka. Ožiljci su značajno manje vidljivi kroz samo nekoliko tretmana nakon kojih ostaje samo glatka, privlačnija koža. Učinak laserskog uklanjanja ožiljka i drugih nepravilnosti se povećava tijekom vremena, tj. nova koža se sve više izgledom približava postojećem tkivu.
ESTETSKI TRETMANI LICA

UKLANJANJE KAPILARA (TC3000)

Problem kapilara i vena na nogama u današnje se vrijeme uz pomoć laserske tehnologije može vrlo brzo i učinkovito riješiti, a uređaj koji radi na principu optičke energije ima mogućnost ukloniti svaku, pa i najsitniju, kapilaru i nepravilnost na tijelu!
ESTETSKI TRETMANI LICA

PRP TRETMAN

Ovo je tretman pomlađivanja s klijentovom vlastitom krvlju. Također se naziva „Vampirski tretman” jer se vlastita krv koristi za proces. Prvo, uzimaju se uzorci krvi iz vene na ruci, oko 2-3 ampule. Zatim krv se centrifugira na takav način da plazma ostaje na površini trombocitne mreže, a ostatak se sedimentira na dnu epruvete. Osim koagulacije, pločice također tvore mrežu koja sudjeluje u popravku oštećenog tkiva i stvara se kolagenski sloj. Ova značajka trombocita se koristi za zaglađivanje bora. Dakle, plazma s trombocitima se ubrizgava u bore i ostale neravnine na koži koje se zatim napune supstancom, i takose se ispravljaju. Rezultati su znatno vidljivi nakon 2 ili 3 tretmana kada se kolagen aktivira. Prednost ovog tretmana je korištenje potpuno prirodnog materijala (klijentova vlastita krv) kako bi se postigli vrlo dobri rezultate u borbi protiv bora.