close

NJEGA TIJELA

Uz individualan pristup svakoj klijentici/klijentu osiguravamo najbolje i najtrajnije rezultate uz profesionalne tretmane, sposobne ruke naših terapeuta i najmoderniju opremu. U kući zdravlja i ljepote pružamo vam besplatne savjete koji će vam pomoći da rezultate tretmana održite što duže!


NJEGA TIJELA

CARBOXY TERAPIJA

CARBOXY TERAPIJA je medicinska procedura potkožnog ubrizgavanja ugljikovog dioksida čiji je rezultat aktiviranje potkožnih stanica. Ovakav povećan i bolji rad kožnih stanica omogućava regeneraciju tkiva i povećanu sintezu kolagena, što u konačnici rezultira pomlađivanjem i zatezanjem kože. Osim što će dubinski nahraniti vašu kožu, carboxy terapija će ju pomladiti, zategnuti i napuniti ju prijeko potrebnom energijom.Ovaj će tretman potaknuti vašu cirkulaciju i limfnu drenažu, što će rezultirati povećanim i boljim radom kožnih stanica odnosno optimalnom regeneracijom tkiva.
NJEGA TIJELA

MASAŽE

Masaža je jedna od najučinkovitijih metoda opuštanja duha i tijela, a daje i izvrsne rezultate u rješavanju zdravstvenih tegoba. Vrste i tehnike se razlikuju ovisno iz kojeg im se razloga pristupa, pa tako možemo izdvojiti klasičnu, medicinsku, relax, sportsku te anticelulitnu masažu kojom se poboljšava cirkulacija, otklanja visak tekućine, ubrzava optok limfe te je efikasna metoda u borbi protiv celulita. Pobjegnite od stresne svakodnevice i zaronite u čaroban svijet masaža, mirisnih ulja i ostalih blagodati prepuštajući se rukama naših iskusnih stručnjaka!
NJEGA TIJELA

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Ovo je metoda kod koje radiovalovi stvaraju toplinsku energiju. U tretmanima lica radiofrekventna struja zagrijava kolagenska vlakna koja se stisnu, nakon čega slijedi zatezanje kože i bora. Radiofrekvencija dobra je i kod uklanjanja masnih naslaga, uklanjanja celulita, te poboljšavanja tonusa kože. Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože, za pomlađivanje lica, smanjivanje bora, te za regeneriranje oštećene strukture kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Konačni efekt vidljivo je čvršća i jača koža, puna kvalitetnog i obnovljenog kolagena. Tripolarna radiofrekvencija noviji je model jer ima dodatak laserske zrake koje poboljšavaju i produbljuju djelovanje radiofrekventne struje. Time se djeluje i na uklanjanje podbradka, stimulira se stvaranje kolagena, podizanje očnih kapaka, uklanjaju se jastučići ispod očiju.
NJEGA TIJELA

ČOKO ČOKO

Ovaj tretman postaje sve popularniji kao antidepresivni tretman, koji je ujedno hranjiv i opuštajući. Tretman čokoladom liječi stres i intenzivno hidratizira kožu. Miris čokolade potiče lučenje serotonina koji je prirodni antidepresiv te endorfina kojeg još zovu i hormon sreće a zaslužan je za osjećaj sreće i zadovoljstva. Čokolada ima bogatstvo sastojaka zbog čega je ovaj tretman jedinstven; mineralne soli, vitamini i proteini, polifenol koji ima snažno antioksidativno djelovanje te kofeina. Kakao je glavni sastojak čokolade, a našu kožu upravo on intenzivno hidratizira, vraća joj elasticitet, smanjuje napetost te oslobađa od stresa. Čokoladni tretman umornoj koži poklanja mladolik izgled. Visok postotak kofeina u čokoladi stimulira našu cirkulaciju. Antioksidansi u čokoladu kožu čine čvršćom te pomažu punjenje stanica kolagenom i elastinom. Antioksidansi djeluju kroz kožu te sprječavaju njezino oštećivanje slobodnim radikalima koji su glavni krivci za gubitak elastičnosti i starenje kože. Nakon tretmana osjećat ćete se smireno, smanjit će se napetost, a tijelo će vam obuzeti osjećaj zadovoljstva i sreće koji potiče čokolada.
NJEGA TIJELA

PEELING

Da bi vaša koža zadržala svježinu i lijepi izgled, svako toliko joj je potrena obnova. Površinski sloj kože s vremenom gubi život pa ga je potrebno odstraniti svako dva mjeseca. Ukoliko to ne uradimo prirodan proces obnove kože se usporava te se time površinski sloj kože samo zadebljava. Piling pomaže koži da odbaci mrtve stanice, nakon pilinga koža lakše diše, djeluje pomlađeno, glatka je i sjajna. Osim uklanjanja mrtvih stanica nakon pilinga potaknuta je cirkulacija i drenaža, te poboljšan tonus kože. Također piling oslobađa od stresa i napetosti. Nanosi se na cijelo tijelo laganom masažom. Pilingom potičemo efekt zdravije i sjajnije kože jer vanjski utjecaji poput sunca, hladnoće i onečišćenog zraka usporavaju proces obnove naše kože. Nakon pilinga koža je podatnija te prilikom nanošenja preparativne kozmetike učinak će biti još bolji. Piling tijela zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu. Zbog efekta masaže stimuliramo i mikrocirkulaciju krvnih žila a time se poboljšava cirkulacija krvi. Također piling pomaže i kod uraslih dlačica ili kod akni, jer čisti pore i zateže ih. Nakon sezone sunčanja piling nam pomaže da ujednačimo boju tena.
NJEGA TIJELA

TRETMAN ČIŠĆENJA LEĐA I RAMENA

Za lijep izgled leđa i ramena, potrebno je napraviti klasično čišćenje kako bi se odstranio višak sebuma i nečistoća iz pora, a ako postoje i upalni procesi, nužno ih je sanirati. Nakon toga preporučuje se mikrodermoabrazija, metoda kojom se vrlo učinkovito, sigurno i bez neželjenih popratnih pojava uklanjaju sve nepravilnosti (kao što su ožiljci, akne, različite pigmentacijske mrlje i gruba koža), poboljšava se mikrocirkulacija i ubrzava prirodna regeneracija tako da koža postaje nježna i glatka. ).
NJEGA TIJELA

MIŠIĆNA STIMULACIJA

Da biste bili fit i imali tijelo koje će privlačiti poglede, potrebno je povremeno probuditi vaše mišiće. Elektrostimulacija mišića proizvodi elektronički impuls koji potiče kontrakciju mišića. Ovo djeluje na oblikovanje mišića i zatezanje vezivnog tkiva obzirom da se cijela poprečno – prugasta muskulatura se aktivira eksternim impulsom struje. Elektrostimulacija mišića nudi mogućnost podešavanja frekvencije, kontrakcije, relaksacije te vrijeme trajanja stimulacije. Kod elektrostimulacije mišića Impuls je moguće dozirati za svaku mišićnu skupinu posebno, a elektrode za stimulaciju se aktiviraju u stanju mirovanja. Trening nije primjenjiv u trudnoći te kod teže kardiovaskularne bolesti i stanja, maligne bolesti, srčanog stimulatora te infektivnih stanja. Također ovim tretmanom može se povoljno djelovati na unutrašnje mišiće koji održavaju ravnotežu cijelog tijela, a do kojih je običnim treninzima na spravama teško doći. Ovakva vrsta vježbanja također povoljno djeluje na zglobove jer se na njih ne vrši nikakvo opterećenje.
NJEGA TIJELA

VIBRO MASAŽA

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Terapeutski učinak vibro masaža na ljudskom tijelu poznat je još od davnina. Vibro program masažer je vrsta masaže koja se temelji na korištenju masažnog aparata u svrhu terapijske masaže. Ovaj se aparat može primijeniti na bilo kojem dijelu tijela. Program vibro masaže djeluje antistresno. Osim što će vas u potpunosti opustiti, vibro masaža će potaknuti cirkulaciju u vašem tijelu i ublažiti bolove. Poboljšana cirkulacija pogoduje smanjenju celulita i oblikovanju tijela, pomaže pri mršavljenju i učvršćivanju mišića.tijela.
NJEGA TIJELA

TC-3000 UKLANJANJE KAPILARA

TC 3000 je idealno rješenje za one koji žele trajno ukloniti proširene kapilare s kože lica i tijela. Aparat koristi mikrovalove koji pogađaju kapilara s veoma visokom frekvencijom (4 miliona herca). Impuls uzrokuje termalnu leziju, čiji je rezultat trajni nestanak tretiranog kapilara. Na ovakav je način svaka pojedina kapilara termo koagulirana bez ikakvog rizika od oštećenja površinskog dijela kože (epidermisa). Koža ostaje nedodirnuta. Poslije tretmana moguća je pojava “papule”, a kasnije i krastica. Ove pojave nestaju nakon nekoliko tjedana. Princip rada nije srodan elektrokoagulaciji. Termokoagulacija TC 3000 predstavlja inovaciju na polju elektrotehnike i omogućuje savršeno tretiranje kapilara visoke efektivnosti, oslobođeno rizika. Za razliku od drugih procedura ovaj aparat se može upotrijebiti na bilo kojem dijelu tijela, čak i na koljenima i oko skočnog zgloba. Ne zahtjeva nikakav tretman poslije procedure čak ni elastične zavoje, a klijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima već 15 minuta nakon tretmana. U software-u postoji program za dvije vrste problema – proširene kapilare i kuperoznu kožu (tijelo i lice). Koriste se ultra tanke, sterilne igle za jednokratnu upotrebu, koje su k tome još i izolirane što dodatno snižava rizik od neželjenih efekata. Tijekom jedne procedure u trajanju od 10 do 15min moguće je ukloniti 40 do 50cm proširenih kapilara. Ovaj je tretman idealan za sve tipove kože, a moguće ga je izvesti neovisno o godišnjim dobima.