close

OSTALE USLUGE

Kuća zdravlja i ljepote Gorica je vjerovatno jedina institucija gdje sve relevantne i pouzdane tretmane za Vaše lice i tijelo možete dobiti pod jednim krovom, bez potrebe da tražite kvalitetnu uslugu na drugom mjestu. Na ovoj stranici slijedi kratki pregled ostalih usluga koje Vam Gorica nudi!


OSTALE USLUGE

EKSTENZIJE TREPAVICA

U Kući ljepote i zdravlja radimo ekstenzije trepavica.
OSTALE USLUGE

UMJETNE TREPAVICE

Odlučite koji look želite, dramatičan i glamurozan ili suptilan i sofisticiran! Prema tome odaberite duljinu i gustoću umjetnih trepavica. Umjetne trepavice su prošle dugi put od sredine prošloga stoljeća kada su se nosile velike trepavice koje su baš izgledale lažno, do danas kad ih većina žena nosi kako bi istaknule oči, ali da izgledaju sasvim prirodno!
OSTALE USLUGE

MINI VAL TREPAVICA

Zaboravite na maskaru i zavedite dubokim i izražajnim pogledom!
OSTALE USLUGE

BOJANJE OBRVA I TREPAVICA

Specijalne boje zbog svojeg izuzetno laganog sastava prilagođene su i najosjetljivijem oku. Prirodnim nijansama boje se cijele obrve i trepavice.
OSTALE USLUGE

ČUPKANJE OBRVA

Oblik i izgled obrva izuzetno je važan za cjelokupan izgled vašeg lica. Nevješto oblikovane, neuredne ili pretanke obrve narušit će dojam bez obzira na to koliko se potrudili oko ostatka make-upa.
OSTALE USLUGE

ŠMINKANJE

Priuštite si profesionalno šminkanje na kojem će Vam svi zavidjeti sve prijateljice! Bez obzira je li riječ o specijalnoj prilici ili si želite priuštiti zadovoljstvo, u Kući zdravlja i ljepote imate veliki izbor: probni make up, dnevni look, poslovni, večernji, maturalni, promocije, svadbeni ili glamur look sada su samo stvar Vaše žele! Mi koristimo isključivo profesionalne make-up proizvode, jer je kvalitetna kozmetika vrlo bitna za postojanost make up-a, a 20 godina iskustva koje mi posjedujemo garancija je kvalitete našeg rada!
OSTALE USLUGE

SOLARIJ

Solarij je tehnički uređaj za zračenje tijela s UV-svjetlom. Svrha korištenja solarija je preplanulost te estetski razlozi. Također koristi se u medicini za liječenje kožnih bolesti poput akni.
OSTALE USLUGE

SAUNA

Već 2000 godina sauna se koristi kao učinkovit način opuštanja. Vrijeme provedeno u sauni pročišćava i opušta, duh i tijelo. Ona podrazumijeva dugotrajnu zaštitu od prehlade i gripe ukoliko se sauna koristi redovito (svaki tjedan). Koristi se u kozmetičkom svijetu ali i u medicini za ublažavanje reumatizma, napetosti mišića i sličnih bolesti i bolova.
OSTALE USLUGE

SPRAY TANNING

Spray tanning je tretman potamnjivanja kože, najveća prednost je u tome što je tretman mnog sigurniji od izlaganja kože sučevim zrakama i naravno riječ je o puno bržem načinu potamnjivanja. Sprey tanning je trenutno jedna od najbrže rastućih grana u kozmetičkoj industriji. Kuća zdravlja i ljepote koristi isključivo preparate koji su odobreni od FDA i HZZJZ.
OSTALE USLUGE

PIERCING

Ljudi se na različite načine ukrašavaju stoljećima. Razne vrste piercinga imaju svoje značenje kroz dugu ljudsku povijest, piercing hrskavice uha nastao je u Africi, Indoneziji i Indiji kao simbol ljepote i bogatstva, piercing obrva i središta nosa kod starih je Egipćana bio znakom vladarske krvi, piercing usana potječe iz Australije, Nove Gvineje, te Afrike, a tim se ritualom slavio prijelaz iz maloljetnosti u doba zrelosti.
OSTALE USLUGE

BIO TETOVAŽA

Svi koji žele izraziti svoju osobnost tetovažom a ne žele se podvrgnuti bolnom i trajnom postupku klasičnih tetovaža na raspolaganju je nova alternativa – bio tetovaža! Zbog bolnosti i dugovječnosti trajnih tetovaža, posljednjih je godina sve popularnija biotetovaža koja traje između tri i pet godina. Iako je postupak nanošenja iglom električnog aparata sličan onom kod trajnih tetovaža, razlika je u dubini nanošenja pigmenta od 0,2 do 1,2 milimetra ispod površine kože. Riječ o biljnim pigmentima koje je odobrio Zavod za javno zdravstvo i nisu štetni za zdravlje pa s vremenom blijede jer se koža neprestano obnavlja.
OSTALE USLUGE

QM ANALIZATOR

PREGLEDAJTE VAŠ ORGANIZAM! QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER je aparat koji pokazuje sve nepravilnosti u radu Vaših organa! Analiza je neinvazivna i bezbolna, bez vađenja krvi i neugodnih pretraga. S aparatom radi educirana doktorica koja će Vas u slučaju nekih problema uputiti na pravo mjesto i dodatne pretrage.
OSTALE USLUGE

VAĐENJE CERUMENA

Svježi cerumen je žuta gusta tečnost koju stvaraju žljezde u vanjskom ušnom kanalu. Ceruminozni čep nastaje pri smetnjama normalnog rada ovog kanala (npr. upale), ili pri pokušajima čišćenja štapićima za uši kada se cerumen gura u koštani dio ovog kanala koji nema prirodne pokrete koji izbacuju supstance vani. Vađenje cerumena putem svijeća je potpuno prirodnni tretman. Plamen goruće svijeće stvara lagani vakuum i vitalnu toplinu, koja nježno masira uho i stimulira prirodan proces čišćenja uha od cerumena. Svijeća također djeluje na rad sinusa i stimulira akupunkturne točke uha. Tretman sa svijećama je vrlo opuštajući i može se koristiti kod nesanice, glavobolje, stresa i u svrhu meditacije. Tretman traje 10-15 minuta, ali njegov učinak traje i do 24 sata, tijekom kojih se uho oslobađa naslaga cerumena i uspostavlja se normalan rad sinusa.