close

DEPILACIJA

Depilacija je neizbježan tretman koji svaka žena obavlja. Depilacija potpomaže u sljabljenju korijena i u slabijem rastu dlačica. U kući zdravlja i ljepote, u nekoliko minuta do besprijekorne ženstvenosti!


DEPILACIJA

TRAJNA DEPILACIJA LASEROM BILO KOJEG DIJELA TIJELA

Izgled je u današnje vrijeme imperativ i nitko si ne može dopustiti zapuštenost ako želi polučiti uspjeh na profesionalnom i privatnom području – ponajmanje žene! Jedan od velikih problema kod žena je neprestana borba s dlačicama, njihovim odstranjivanjem i savladavanjem na razne načine. Neželjene dlačice često su uzrok mnogih nevolja u životu ljepšega spola te je zbog toga lasersko uklanjanje dlačica vrlo popularan zahvat. Glavni cilj laserskog uklanjanja dlačica je trajno rješenje problema s dlačicama. Rezultat je efikasan i trajan budući da laser djeluje na dlaku u aktivnoj fazi rasta. Redukcija dlakavosti postiže se brže nego kod svih ostalih metoda, te se tretiraju veća područja kože. Konačno, ako se date u ruke stručnjacima, nećete pogriješiti već riješiti problem s dlačicama jednom zauvijek. Laserska platforma se zasniva na kombinaciji različitih lasera Alexandrite 755nm, Dugopulsni i kratkopulsni Nd: Yag laseri 1064nm, Dugopulsni Nd: Yag laser 1320nm. Alexandrite 755nm - Najsavršeniji laser na tržištu za trajnu epilaciju od I do IV tipa kože po Fitzpatrick-u. Idealna apsorpcija u melaninu, te odlična dubina prodiranja. Optimalni broj tretmana je 4-7, preporučena pauza između tretmana 4-8 tjedna. Rizik od epidermalnog oštećenja ne postoji. Osim za trajnu epilaciju koristi se i za tretman pigmentnih fleka. Dugopulsni i kratkopulsni Nd: Yag laseri 1064nm. Postiže trajnu epilaciju svih tipova kože, a posebno tamnijih tipova i kod dublje uraslih dlaka.
DEPILACIJA

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM BILO KOJEG DIJELA TIJELA

Depilacija šećernom pastom trenutačno je jedna od najtraženijih metoda uklanjanja dlačica. Šećerna pasta je potpuno prirodna, a za razliku od ostalih sredstava za depilaciju ne lijepi se za kožu, pa je time i iritacija kože svedena na minimum. ŠEĆERNA PASTA ALEXANDRIA - Gorica je ovlašteni zastupnik kanadskog proizvođača ovog proizvoda. Šećerna pasta ili Professional Body Sugaring predstavlja poseban tip depilacije koja se vrši pomoću 100% prirodne šećerne paste. Ovaj se kanadski proizvod bazira na starom receptu s Bliskog Istoka – sadrži u sebi šećer, limunov sok i prirodno bilje, a njegova prednost se krije u tome što se ne lijepi za kožu dok se dlačice izvlače iz korijena, tako da nove izbiju tek za četiri do šest tjedana. Nekoliko prednosti korištenja šećerne paste: šećerna pasta je 100% prirodna bez ikakvih kemijskih dodataka (ne izaziva iritaciju i alergijske reakcije kod osjetljivih klijenata, hipoalergenska je, nema mitesera), a šećer se ponaša kao prirodni konzervans koji ne dozvoljava razvoj bakterija. Za razliku od voska, ona se ne lijepi za kožu pa je manje bolna prilikom tretiranja kože i ne uzrokuje masnice na koži. pasta se lijepi na dlačice pri čemu ljušti mrtve stanice kože te se zbog nježnog djelovanja može nanositi višekratno na istu površinu kože sa ciljem što temeljitijeg uklanjanja dlačica.
DEPILACIJA

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM NOGE I RUKE

Depilacija se radi hladnim voskom koji ima brojne prednosti. Dlačice se izvlače s korijenom zbog čega im treba dosta vremena da ponovo narastu. Osim što uklanja dlačice, vosak ima i efekt pilinga jer skida mrtve stanice s površine kože ostavljajući je glatkom, sjajnom i mekom. Ljeto možda neće još dugo, ali sezona kratkih rukava će sigurno potrajati!
DEPILACIJA

ELEKTROEPILACIJA

Električni aparati rade na principu galvanizacije tkiva, termolize tkiva, radio valova, mikrovalnog zračenja, blend metode. Elekroepilacija je način trajnog uklanjanja neželjenih dlaka lica i tijela pomoću visokofrekventne električne energije. Sterilni filament (posebne elektrode u obliku igle) uvodi se točno u korijen dlačice, zatim se pusti lagani električni impuls koji uništi germinativne stanice, iz kojih izrasta dlačica. Dlačica se mora uništiti u anagenoj fazi, odnosno u fazi njezinog rasta. Ta faza je prilično kratka, pa će biti potrebno više tretmana dok se dlačica ne uništi. Tek nakon 5 tretmana se može govoriti o trajnijoj epilaciji. Iako dolaze nove metode trajnog uklanjanja dlačica, elektroepilacija je i dalje zadržala svoje mjesto u suvremenoj kozmetici, jer se samo pomoću nje mogu riješiti neki oblici neželjenih dlačica. Tako nam je ona nezamjenjiva kada se radi o svijetlim dlačicama ili kada klijentica želi trajno ukloniti dlačice s obrva. Međutim, kada se radi o pretjeranoj dlakavosti na licu obično se metode fotoepilacije i elektroepilacije kombiniraju, kako bismo došli do zadovoljavajućeg rezultata. Elektoepilacija se obavlja samo pod nadzorom liječnika, što vam studio Gorica osigurava. Ne preporučuje se kod osoba koje imaju ugrađene srčane simulatore, žena koje imaju spiralu, trudnica itd.