close

ESTETSKI TRETMANI LICA

Sve veću popularnost neinvazivni, konzervativni - neoprecijski tretmani. Takvi su zahvati vrlo efektni - omogućuju nam da se značajno pomladimo, izgledamo svježe, lijepše, odmorno i nadasve - prirodno. Najbitnija karakteristika ovih tretmana jest da su danas to kratki, netraumatski, jednostavni postupci nakon kojih je moguc povratak svakodnevnim aktivnostima već istog ili najkasnije sljedećeg dana.


ESTETSKI TRETMANI LICA

DERMAPEN

Dermapen je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i time se smanjuje mogućnost oštećenja kože. Bol i neugoda su minimalni, a ujedno je brže vrijeme oporavka.
ESTETSKI TRETMANI LICA

FOTOREJUVENACIJA IPL-om

Fotorejuvenacija podrazumijeva tretmane pomlađivanja pomoću svjetlosnih zraka, konkretno lasera i IPL-a. Fotorejuvanacija se temelji na uklanjanju tankog površinskog sloja kože lica čime se smanjuje sama dubina bora, a koža dobiva poticaj za regeneraciju i stvaranje novih stanica kože. Ovim postupkom se također smanjuju neravnine i sitni ožiljci na licu. Ova dermatološka metoda je postala odlična zamjena za kemijske i mehaničke dermoabrazije koje se danas sve manje primjenjuju.
ESTETSKI TRETMANI LICA

LASERSKO POMLAĐIVANJE

Tretman laserskog pomlađivanja nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere za smanjenje efekata starenja na koži. Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti na bilo koje područje kože. Riječ je o tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.
ESTETSKI TRETMANI LICA

LASERSKO UKLANJANJE OŽILJAKA I DRUGIH NEPRAVILNOSTI

Lasersko uklanjanje ožiljka i drugih nepravilnosti je minimalno invazivan, napredan pristup tretiranju ožiljaka kojim se ostvaruju odlični rezultati uz minimalno vrijeme oporavka. Ožiljci su značajno manje vidljivi kroz samo nekoliko tretmana nakon kojih ostaje samo glatka, privlačnija koža. Učinak laserskog uklanjanja ožiljka i drugih nepravilnosti se povećava tijekom vremena, tj. nova koža se sve više izgledom približava postojećem tkivu.
ESTETSKI TRETMANI LICA

UKLANJANJE KAPILARA (TC3000)

Problem kapilara i vena na nogama u današnje se vrijeme uz pomoć laserske tehnologije može vrlo brzo i učinkovito riješiti, a uređaj koji radi na principu optičke energije ima mogućnost ukloniti svaku, pa i najsitniju, kapilaru i nepravilnost na tijelu!