close
Blog

Pripremite svoja stopala za nove sandale u Studiju Gorica!

Pedikura – Split

Lijepa i  njegovana stopala nikada ne izlaze iz mode, a na ženskom tijelu predstavljaju jednu od najerotičnijih zona.

Dok ljetne temperature rastu, slojevi odjeće padaju i tako sve veću površinu tijela otkrivamo tuđim pogledima koji nas nerijetko promatraju od glave do pete.

Upravo su stopala dio tijela koji je tokom godine skriven u cipelama i kojemu stoga ne posvećujemo dovoljno pažnje. Najtoplije godišnje doba za njih može predstavljati itekakav izazov. Otvorena obuća u kombinaciji s prašinom i znojem može dovesti do žuljeva, gljivičnih infekcija i zadebljale kože, a visoke temperature i dugotrajno stajanje mogu izazvati oticanje stopala.

       

  • METODE U STUDIJU GORICA

U Studiju Gorica nudimo rješenje svakog Vašeg problemauz korištenje vrhunskih, visokokvalitetnih brendova radimo sve –  od klasične pedikure čija je svrha isključivo estetska preko opuštajuće spa pedikure do medicinske pedikure.

Posebno izdvajamo:

  1. Klasična pedikura

Klasična pedikura je postupak čišćenja i uklanjanja mrtvih stanica kože s nogu i noktiju na nogama. Također sprječava bolesti noktiju. Klasična pedikura započinje ugodnom opuštajućom kupkom, a uključuje toplo opuštanje stopala, detaljno dotjerivanje noktiju i održavanje zanoktica.

  1. Spa pedikura

Spa pedikura u odnosu na klasičnu obogaćena je dužom masažom i raznovrsnijim masažnim tehnikama kao i pilingom te parafinskom maskom. Spa pedikura u potpunosti će opustiti Vaša stopala te ih ujedno i pomladiti.

  1. Medicinska pedikura

Medicinsku pedikuru izvodi naše stručno i profesionalno osoblje koje je kvalificirano za tretiranje ozbiljnih medicinskih problema (pa čak i kod dijabetičara). Medicinskom pedikurom odstranjujemo zadebljanu kožu, tretiramo urasle nokte i kurje oči, a uz pomoć visokoobrazovane medicinske sestre nudimo i mogućnost previjanja rana. U kombinaciji s laserskom metodom uspješno liječimo gljivice.

  1. Aqua Detox

Aqua Detox je uređaj koji uklanja toksine iz tijela i podiže razinu energije u organizmu. Smanjuje stres, bolove, znojenje i neugodne mirise, poboljšava san, memoriju i ten. Regulira nivo šećera i kolesterola u krvi te poboljšava rad bubrega i jetre. Također utječe na cirkulaciju i metabolizam. Uređaj se upotrebljava tako da se stopala urone u vodu. Elektrodni sklop ionizira vodu dok se vi opuštate.

  1. Shellac trajni lak

Ukoliko se odlučite uz pedikuru napraviti i trajni lak , u Studiju Gorica za to koristimo vrhunski Shellac trajni lak koji je izdrživ kao gel. Shellac se lako nanosi na nokat, hrani i vlaži nokat i štiti ga od bilo kakvih oštećenja. Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta, a skidanje svega 10 minuta. Lak se jednostavno skida acetonskom otopinom bez prethodnog brušenja ili rašpanja nokta.

Shellac omogućava da nokat diše te za razliku od trajnog gela, ne oštećuje nokat.

Traje i do 3 tjedna, bez pucanja i oštećenja, a u Studiju Gorica dostupan je u čak 76 nijansi koje obuhvaćaju cijeli spektar boja te se mogu i miješati te kombinirati u bezbroj nijansi.

  1. Footlogix

U Gorici za pedikuru koristimo prestižne inovativne proizvode za njegu stopala brenda Footlogix.

Proizvodi su formulirani pomoću inovativnih tehnologija i imaju učinkovite i transformirajuće rezultate za razne probleme kože stopala kao što su: problemi suhe kože stopala, oštećene i ispucale pete, problem cirkulacije i kronično hladnih stopala, problem pojačanog znojenja kože stopala, umorna i teška stopala, neugodni mirisi, gljivične infekcije itd.

Proizvodi ne ostavljaju masne tragove, djeluju brzo, lako se upijaju i sigurni su za sve tipove kože, kao i za kožu dijabetičara.

Footlogix proizvode za kućnu njegu stopala možete kupiti u Studiju Gorica.

Za sve narudžbe možete se javiti putem službenih društvenih mreža, maila ili putem telefona

Gorica Mančić

The author Gorica Mančić

Naše osoblje školovano u Americi, Njemačkoj i Italiji podarit će Vam ljepotu i pobrinuti se za vaše zdravlje.