close

TRETMANI MRŠAVLJENJA

Uz individualan pristup svakoj klijentici/klijentu osiguravamo najbolje i najtrajnije rezultate uz profesionalne tretmane, sposobne ruke naših terapeuta i najmoderniju opremu. U kući zdravlja i ljepote pružamo vam besplatne savjete koji će vam pomoći da rezultate tretmana održite što duže!


TRETMANI MRŠAVLJENJA

HIDROKOLON TERAPIJA

Hidrokolon terapija predstavlja jednostavnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava. U potpunosti bezbolno, hidrokolon terapijama možete smršaviti brzo i zdravo 2-5kg! Ova terapija se počela primjenjivati kao metoda liječenja određenih bolesti organizma još u starom Egiptu a danas je preferirana metoda regeneracije i pomlađivanja brojnih svjetskih zvijezda. Hidrokolon terapiju izvodi liječnik i educirano medicinsko osoblje. Terapija se preporuča kod sljedećih medicinskih problema: KRONIČNA OPSTIPACIJA, PROLJEV, INFEKCIJA CRIJEVNIM PARAZITIMA, POVIŠENA TEMPERATURA, VELIKA KOLIČINA PLINOVA, NEKRVAREĆI HEMEROIDI, CRIJEVNA INTOKSIKACIJA, PRIPREMA ZA KIRURGIJU KOLONA, PREVENCIJA TUMORA KOLONA, CELULITIS, PRETILOST, REGULACIJA TJELESNE TEŽINE, DEPRESIJA, MIGRENE, POREMEĆAJ SPAVANJA, BOLOVI U LEĐIMA, KRONIČNI LUMBARGO
TRETMANI MRŠAVLJENJA

LIPO LASER

Lipo laser je tretman kojim se razbijaju, oslobađaju te tope masne stanice uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Za razliku od invazivne kirurgije mršavljenja, laser djeluje izvana. Ova revolucionarna metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi kirurgija, a u isto vrijeme omogućuje pacijentima da ostanu aktivni tijekom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske razine. Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja. Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim stanicama.
TRETMANI MRŠAVLJENJA

KAVITACIJA

Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda odstranjivanja masnih naslaga, celulita. Kavitacijom se može oblikovati trbuh, bedra, stražnjica, noge, nadlaktice bez kirurških zahvata i ožiljaka. Kavitacija je fenomen baziran na jakom djelovanju ultrazvuka. Ultrazvučni valovi stvaraju mjehuriće unutar stanične tekućine, koji s vremenom rastu do veličine koja počinje pritiskati membranu masnih stanica. Uz navedeno dolazi do efekta zagrijavanja i pritiska ultrazvučnih valova. Membrane masnih stanica nemaju kapacitet izdržati navedene vibracije te uslijed kavitacije dolazi do njihovog pucanja. Potom masne stanice odlaze u međustanični prostor, a kasnije i u krvotok, a zatim se uz pomoć enzima razgrađuju, te limfnim sustavom eliminiraju iz tijela. Osim što se kavitacijom na spomenuti način potpomaže i ubrzava proces mršavljenja, također se djeluje i na izgled kože. Ona se pomoću spomenutih radiovalova zaglađuje i uljepšava, potiče se njen elasticitet i tonus. Prednosti kavitacije su mogućnost selektivnog djelovanja na potkožno masno tkivo te mogućnost gubitka isključivo masnog tkiva a ne mišićne mase. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana (1-4cm).
TRETMANI MRŠAVLJENJA

VACCU PRESS MASAŽA

Idealan tretman za otklanjanje celulita, razbijanje masnih jastučića i za zatezanje opuštenog tkiva. Vacupress masaža vrši limfnu drenažu tijela, regeneraciju tkiva i stimulaciju rada stanica. Nakon tretmana tkivo postaje zategnutije, a koža glatkija. Rezultati su dugotrajni, a postiže se i zapaženo smanjenje obujma tijela.
TRETMANI MRŠAVLJENJA

MASAŽE

Visok utjecaj stresa, nezdravi život, nespavanje i iscrpljenost su samo jedni od razloga pojavljivanja celulita koji je u današnje vrijeme postao problem s kojim se suočava veliki broj osoba. Celulit je potkožna nakupina masnog tkiva, prepoznatljiv još i pod imenom „narančina kora“. Nikada ne možemo biti sigurni da će nam celulit u cijelosti nestati, ako ne promijenimo svoje životne navike, a anticelulitna dubinska masaža je samo jedan od načina borbe protiv celulita, Potrebno je više odlazaka kod kozmetičara, strpljenja, više kretanja i pokušati unositi što manje masne hrane. U početku će masaža biti bolna, dok se celulit pažljivim i specifičnim masažnim pokretima ne izvuče na površinu i do kraja razgradi. U ovoj masaži ključnu ulogu igraju i eterična ulja koja svojim svojstvima pojačavaju učinak i razgradnju celulita. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju, daje veću čvrstoću i sjaj koži te je ujedno i jako učinkovita u otklanjanju celulita. Najvažnije je piti dosta vode i ne odustajati, biti uporan!
TRETMANI MRŠAVLJENJA

SAUNA DEKA

Dobar izgled i skladan oblik tijela jedna je od najpopularnijih tema modernih žena. Ubrzan životni ritam i konstanti stres zahtijevaju povremena opuštanja tijela i uma. Idealno rješenje je sauna. Međutim, ponekad visoke temperature klasične saune i osjećaj zagušljivosti odvlači od podvrgavanja ovom od davnina poznatom i izuzetno ljekovitom tretmanu. Za one koji nisu pobornici klasičnih sauna, donosimo novo, jednako učinkovito rješenje – sauna deku. Ovaj je proizvod namijenjen za oblikovanje tijela i gubitak težine uz pomoć ultracrvenih zraka koje griju tijelo i omogućavaju znojenje. Na ovakav se način direktno djeluje na strukturu masnih stanica koje se tope. Detoksikacija koje se odvija tijekom ovog tretmana također ima pozitivan učinak na vaše tijelo. Sauna deka će poboljšati rad vašeg metabolizma, poboljšati cirkulaciju, učiniti vašu kožu ljepšom i glatkijom te će vas uravnotežiti nakon napornih radnih dana.
TRETMANI MRŠAVLJENJA

FIT VIBE

Fitvibe proizvodi su najpouzdanije sprave na tržištu vrhunske kvalitete. Koriste ih najbolji atletski treneri, profesionalci i amateri atletičari. Instruktori navode zapanjujući gubitak težine i masnog tkiva kod svojih klijenata, te su impresionirani nevjerojatnim rezultatima koji se mogu postići u kratkom roku. Fitvibe sprava podiže ili održava tjelesnu kondiciju uz minimalan napor i opterećenje. • Poboljšava fizičku izdržljivost i podiže energiju • Jača mišiće i povećava gipkost tijela – stimulira brze mišićne kontrakcije i time povećava mišićnu snagu, izdržljivost, rastezljivost tkiva i opseg pokreta • Pospješuje sagorijevanje masti – vibracije ubrzavaju metabolizam što povećava trošenje kalorija. Pojačanom cirkulacijom krvi i drenažom limfe, dolazi do učinkovitog smanjivanja udjela masnoća u tijelu • Smanjuje celulit i oblikuje tijelo – povećava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu te oksigenaciju tkiva koja za posljedicu ima eliminaciju toksina iz tijela i smanjenje celulita • Anti-age efekt – povećava se proizvodnja kolagena što rezultira čvršćom i glađom kožom • Povećava gustoću kostiju – vibracijski trening je učinkovito preventivno sredstvo u borbi protiv osteoporoze. Vježbanjem se gustoća kostiju povećava za 10 – 30%, te se zato osobito preporučuje osobama koje pate od osteoporoze. • Smanjuje razinu kortizola (hormon stresa) te istovremeno podiže razinu serotonina (hormon sreće).
TRETMANI MRŠAVLJENJA

LIPODETOX

Postupak jednostavno i brzo smanjuje opseg tijela te vidljivo ublažava izgled narančine kore. Prirodni, kliničkim studijama poduprti sastojci aktivno i trenutačno djeluju te daju sljedeće rezultate: smanjivanje debljine masnog tkiva, poboljšanje strukture potkožnog tkiva, manje zadržavanje vode i skladištenje masti. Već nakon jednosatnog tretmana poboljšava se izgled kože koja postaje glatka, kompaktna i vidljivo napetija.
TRETMANI MRŠAVLJENJA

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je masažna tehnika koje se pokazala najučinkovitija kada je u pitanju velika ženska boljka- celulit. Osim za rješavanje tegoba sa celulitom, ovaj tretman služi i za detoksikaciju organizma. Tretman podrazumijeva masažu kod koje upotrebljavamo drvene instrumente za otklanjanje celulita i preoblikovanje tijela. Prednosti maderoterapije: 100 % prirodno i neinvazivno, Opušta mišiće, Uklanja toksine, Ubrzava metabolizam, Uništava celulit, Topi masti, Tonira i zateže kožu.
TRETMANI MRŠAVLJENJA

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija se razlikuje od klasične maderoterapije jer se prilikom masaže ne koriste valjci već posebne drvene čašice. Prednost brazilske maderoterapije je što sa ovom vrstom tretmana možemo obraditi dijelove tijela koje prije sa valjcima za klasičnu maderoterapiju nismo mogli radi anatomije tijela. Dokazano je da tretmani brazilske maderoterapije daju i do nekoliko puta brže rezultate u odnosu na klasičnu maderoterapiju. Oblikujte vaše tijelo prema vašim željama i djelujte na najkritičnije ženske zone: trbuh, bokovi, stražnjica i noge.