close

MANIKURA I PEDIKURA

Ruke i noge su odraz naše sposobnosti. Ruke su uvijek izložene pogledima, a njima često pratimo i govor. Za mnoge muškarce njegovane ruke su najerotičniji dio ženskog tijela. Za njegu stopala koristimo najkvalitetnije preparate, maske i peelinge u SPA pedikuri. Uz to nudimo i medicinsku pedikuru kojom uspješno rješavamo probleme poput uraslih noktiju i kurjih očiju. Kožu ruku također hranimo najboljim preparatima koji je regeneriraju, pomažu rast noktiju, te omekšavaju i njeguju kožicu noktiju. Uz lakiranje i french manikuru nudimo i ugradnju gel noktiju, kao i ukrašavanje noktiju tetovažama, piercingom, briljantima…


PEDIKURA

SPA PEDIKURA

Spa pedikura je postupak čišćenja i uklanjanja mrtvih stanica kože s nogu i noktiju na nogama. Također spriječava bolesti noktiju. Spa pedikura započinje ugodnom opuštajućom kupkom. Uključuje toplo opuštanje stopala, detaljno dotjerivanje noktiju, održavanje zanoktica, piling nogu te opuštajuća masaža stopala. Masaža kod spa pedikure traje duže od masaže kod klasične pedikure, te se koriste različite tehnike masaže. Spa pedikura će u potpunosti opustiti Vaša stopala te ih ujedno i pomladiti.

PARAFIN

Parafin hidratizira kožu i čini ju mekšom, a kreme čini mazivijima. Nalazimo ga u dekorativnoj kozmetici, u kremama, voskovima za depilaciju, uljima i sl. Parafin najčešće služi kao masna podloga kozmetičkim proizvodima. Nema mirisa ni okusa.

SHELLAC TRAJNI LAK

Shellac je američka patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdrživa je kao gel, nema brušenja, rašpanja, nema natapanja. Shellac se lako nanosi na nokat, hrani i vlaži nokat, štiti ga od bilo kakvih oštećenja te je postojan kao i gel. Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta, a skidanje svega 10 minuta. Shellac omogućava da nokat diše te, za razliku od trajnog gela, ne oštećuje nokat. Ovaj prirodni trajni lak se jednostavno skida acetonskom otopinom bez prethodnog kidanja ili turpijanja nokta. Odmah nakon nanošenja je otporan na guljenje i druga oštećenja. Shellac trajni lak traje i do 3 tjedna, bez pucanja i oštećenja. Nokti sa Shellackom postaju tvrđi i otporniji, a lak prirodno izgleda na Vašim noktima. Lak je dostupan u čak 76 nijansi koje obuhvaćaju cijeli spektar boja te se mogu i miješati te kombinirati u bezbroj nijansi.
MANIKURA

SPA MANIKURA

Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo potrebni alat, kreme, ulja za masažu da bi vaše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikurom će vaši nokti biti oblikovani, očišćeni i učvršćeni.Tijekom tretmana obraćamo pažnju na osjetljivu i ispucanu kožu oko noktiju te s masažom raznim uljima stimuliramo protok limfe i cirkulaciju krvi kako bi poboljšali zdravlje kože ruku. Osim što čini Vaše ruke i nokte ljepšima i daje im osjećaj ugode, manikura ima i umirujući i relaksirajući efekt.

LAKIRANJE NOKTIJU

Jednostavnim tretmanom lakiranja noktiju možete pažljivo odabrati boju laka koja savršeno pristaje vašoj osobnosti. Nokti se oblikuju rašpicom na željenu duljinu i oblik, a kožica oko noktiju se potisne. Od velike važnosti za lijepo lakirane nokte je bazni lak koji služi kao podloga za lakiranje koja ispravlja sve nepravilnosti na noktu. Nakon što se bazni lak osuši nanosi se lak u boji. Nakon što se nanesu dva sloja laka u boji i osuše se, stavljamo završni sloj. Za završni sloj stavljamo bezbojni lak koji daje dodatni sjaj.

LAKIRANJE FRENCH

Najpopularniji oblik lakiranja je klasični french s kojim vaše ruke uvijek izgledaju njegovano i nikada ne izlaze iz mode. Sam postupak lakiranja je iz tri dijela. Prvo nanosimo svijetlo ružičastu boju laka u dva tanka sloja. Kada se lak osuši, na vrh nokta bijelim lakom radimo crtu. Manikuru završavamo nanošenjem prozirnog laka preko cijelog nokta. Ovako uređeni nokti privlačiti će poglede gdje god se nalazili, a vama će rasti vaše samopouzdanje.

UMJETNI NOKTI

Umjetni nokti su odličan izbor za one koji nisu zadovoljni izgledom i teksturom svojih prirodnih noktiju. Na prirodni nokat se nanosi bazni gel u tankom sloju i suši u UV lampi. Zatim se nanosi drugi sloj gela ili builder. S drugim slojem se oblikuje željeni oblik nokta. Builder se nanosi u dva sloja i svaki sloj se suši posebno. Završni sloj je sjaj te ulje za njegovanje zanoktica. Umjetni nokti mogu biti u bojama, uz nail art, sličice i cirkone kao ukras.

AQUA DETOX

Aqua Detox je uređaj koji uklanja toksine iz tijela i podiže razinu energije u organizmu. Smanjuje stres, bolove, znojenje i neugodne mirise, a poboljšava san, memoriju i ten. Regulira nivo šećera i kolesterola u krvi te poboljšava rad bubrega i jetre. Također utječe na cirkulaciju i metabolizam. Uređaj se upotrebljava tako da se stopala urone u vodu. Elektrodni sklop ionizira vodu dok se vi opuštate.

SHELLAC TRAJNI LAK

Shellac je američka patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdrživa je kao gel, nema brušenja, rašpanja, nema natapanja. Shellac omogućava da nokat diše te, za razliku od trajnog gela, ne oštećuje nokat. Odmah nakon nanošenja je otporan na guljenje i druga oštećenja. Shellac trajni lak traje i do 3 tjedna, bez pucanja i oštećenja. Nokti sa Shellackom postaju tvrđi i otporniji, a lak prirodno izgleda na Vašim noktima. Lak je dostupan u čak 76 nijansi!

MEDICINSKA PEDIKURA

Medicinsku pedikuru izvodi naše stručno i profesionalno osoblje koje je kvalificirano za tretiranje ozbiljnih medicinskih problema (pa čak i kod dijabetičara). Takva vrsta pedikure može sadržavati i manje medicinske zahvate poput odstranjivanja zadebljane kože tj. kurjih očiju i tretiranja uraslih noktiju. U vašem studiju Gorica također imamo mogućnost previjanja rana.