Njega tijela

Masaže

Relax masaža

Primarni cilj relax masaže je opuštanje cijelog tijela fizički i psihički. Fokus je na regeneraciji i odmjerenom pritisku koji izaziva osjećaj ugode i užitka te na tijelo djeluje smirujuće. Dokazane su brojne koristi relax masaže na ljudsko tijelo u segmentu fiziološkog i mentalnog zdravlja: smanjuje stres i napetost, regulira krvni tlak, poboljšava disanje i oksigenaciju tijela, osigurava veću prokrvljenost svih stanica u tijelu, povećava razinu serotonina (hormona sreće) u krvi, poboljšava spavanje te efikasno djeluje na pažnju i koncentraciju.

Medicinska masaža

Sportska masaža

Anticelulitna masaža

Lift masaža lica

Lift masaža lica djeluje na opuštanje stresnih zona na licu i vratu koje dovode do slabljenja cirkulacije, opuštanja tonusa kože i sive boje tena. Posebnom tehnikom i pokretima se stimuliraju određeni mišići lica kako bi došlo do poboljšanja njihovog tonusa koji će doprinijeti vidljivo mlađem izgledu. Istovremeno se poboljšava izgled i čvrstoća kože te stimulira proizvodnja kolagena i elastina.

Hot stone masaža

Depilacija

Jax Wax

Šećerna pasta

Hladni vosak

Lasersko uklanjanje dlaka

Tretmani za mršavljenje i oblikovanje

Hidrokolon terapija

Lipolaser

Maderoterapija

Kavitacija

Sauna deka

Vakum masaža

Ručna limfna drenaža

Pressoterapija

Tretman presoterapije / limfne drenaže se odvija laganom ručnom masažom, izvodi se aparatom uz pomoć rukava / nogavica koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervailma. Upuhivanje zraka se stvara pritisak na određene djelove tijela, a međustanična tekućina koja se taložila tada se potiskuje natrag u krvotok. Aparat na sebi ima 3 programa koji su prilagođeni za određene vrste problema a to su: limfna drenaža, mršavljenje i celulit.

Uz pomoć limfne drenaže smanjuje se opseg bokova i trbuha, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika. Smanjuje se mogućnost nastanka upale vena i poboljšava se cirkulacija, smanjuje otok nogu, razgrađuje se celulit, učvršćuje se i zateže koža, izbacuju se štetni toksini iz tijela.

Radiofrekvencija tijela

Peeling tijela

Da bi Vaša koža zadržala svježinu i lijepi izgled, svako toliko joj je potrebna obnova. Površinski sloj kože s vremenom gubi život pa ga je potrebno odstraniti svako dva mjeseca. Ukoliko to ne uradimo, prirodan proces obnove kože se usporava te se time površinski sloj kože samo zadebljava. Piling pomaže koži da odbaci mrtve stanice, nakon pilinga koža lakše diše, djeluje pomlađeno, glatka je i sjajna. Osim uklanjanja mrtvih stanica nakon pilinga potaknuta je cirkulacija i drenaža, te poboljšan tonus kože. Također, piling oslobađa od stresa i napetosti. Nanosi se na cijelo tijelo laganom masažom.

Pilingom potičemo efekt zdravije i sjajnije kože jer vanjski utjecaji poput sunca, hladnoće i onečišćenog zraka usporavaju proces obnove naše kože. Nakon pilinga koža je podatnija te prilikom nanošenja preparativne kozmetike učinak će biti još bolji. Piling tijela zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu. Zbog efekta masaže stimuliramo i mikrocirkulaciju krvnih žila a time se poboljšava i cirkulacija krvi. Također piling pomaže i kod uraslih dlačica ili kod akni, jer čisti pore i zateže ih. Nakon sezone sunčanja piling nam pomaže da ujednačimo boju tena.

Alexandria tretman

Tretman tijela DETOX blatom uključuje piling tijela koji omekšava kožu i uklanja odumrle stanice tijela. Nakon pilinga nanosi se hranjivo blato koje je odlično za detoksikaciju te za borbu protiv akni i celulita. Nakon ispiranja hranjivog blata, na tijelo se nanosi odgovarajući losion.

Uklanjanje kapilara

Up