close

OSTALE USLUGE

Kuća zdravlja i ljepote Gorica je vjerovatno jedina institucija gdje sve relevantne i pouzdane tretmane za Vaše lice i tijelo možete dobiti pod jednim krovom, bez potrebe da tražite kvalitetnu uslugu na drugom mjestu. Na ovoj stranici slijedi kratki pregled ostalih usluga koje Vam Gorica nudi!


OSTALE USLUGE

EKSTENZIJE TREPAVICA

U Kući ljepote i zdravlja radimo ekstenzije trepavica.
OSTALE USLUGE

LASH LIFT

Lash lift je originalan i inovativan način produljivanja trepavica kojim se povećava opseg i naglašava prirodni izgled trepavica. Prirodna njega vitaminom, keratinima i proteinima produljuje i podebljava trepavice uvijajući ih nagore. Metoda je u potpunosti prirodna i ne oštećuje vaše trepavice, te nema nikakvih ugradnji na vaše prirodne trepavice. Tretman traje oko 45 minuti, a učinak traje 4 do 6 tjedana, ovisno o vašim trepavicama i kućnoj njezi.
OSTALE USLUGE

BOJANJE OBRVA I TREPAVICA

Specijalne boje zbog svojeg izuzetno laganog sastava prilagođene su i najosjetljivijem oku. Prirodnim nijansama boje se cijele obrve i trepavice.
OSTALE USLUGE

ČUPKANJE OBRVA

Oblik i izgled obrva izuzetno je važan za cjelokupan izgled vašeg lica. Nevješto oblikovane, neuredne ili pretanke obrve narušit će dojam bez obzira na to koliko se potrudili oko ostatka make-upa.
OSTALE USLUGE

VAĐENJE CERUMENA

Svježi cerumen je žuta gusta tečnost koju stvaraju žljezde u vanjskom ušnom kanalu. Ceruminozni čep nastaje pri smetnjama normalnog rada ovog kanala (npr. upale), ili pri pokušajima čišćenja štapićima za uši kada se cerumen gura u koštani dio ovog kanala koji nema prirodne pokrete koji izbacuju supstance vani. Vađenje cerumena putem svijeća je potpuno prirodnni tretman. Plamen goruće svijeće stvara lagani vakuum i vitalnu toplinu, koja nježno masira uho i stimulira prirodan proces čišćenja uha od cerumena. Svijeća također djeluje na rad sinusa i stimulira akupunkturne točke uha. Tretman sa svijećama je vrlo opuštajući i može se koristiti kod nesanice, glavobolje, stresa i u svrhu meditacije. Tretman traje 10-15 minuta, ali njegov učinak traje i do 24 sata, tijekom kojih se uho oslobađa naslaga cerumena i uspostavlja se normalan rad sinusa.
OSTALE USLUGE

BROW LIFT / LAMINACIJA OBRVA

Brow Lift ili laminacija obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva prilikom kojega se ne koriste ni igle ni trajne boje. Tretmanom se dobiva punoća prirodnih obrva, te obrve vizualno izgledaju podignute i guste. Tretman je idealan za sve tipove obrva guste, čupave,neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik. Laminacija obrva se primjenjuje i na obrvama koje su tretirane japanskim iscrtavanjem obrva ili bilo kojim drugim trajnim iscrtavanjem obrva. Tretman je potrebno ponavljati svakih 4 do 6 tjedana ovisno o kućnoj njezi i o vašim obrvama.