close

TRAJNA ŠMINKA

Permanentna šminka ili trajni make-up namijenjen je osobama koje žele prikriti određene nedostatke na licu ili istaknuti neki dio lica, kao i osobama koje nemaju dovoljno vremena za redovito nanošenje šminke, a njihove životne situacije zahtijevaju konstantnu dotjeranost. Trajna je šminka umjetnost stara preko šest tisuća godina. Potječe još iz drevnih naroda Kine i Japana koji su ovo umijeće ukrašavanja lica i tijela koristili kako bi se uljepšali za određene prigode. Trajnu je šminku u svoje vrijeme koristila i zanosna Kleopatra i mnoge druge povijesno bitne osobe. Danas ono što mi nazivamo trajnom šminkom javlja se u puno pristupačnijem, sofisticiranijem i sigurnijem obliku. Osnovni je cilj istaknuti lijepe crte lica te ispraviti sitne ili veće nepravilnosti ljudskog lica dajući mu tako poseban sjaj. Nepravilnosti se ispravljaju unošenjem pigmenata raznih boja u epidermalni sloj kože. Sve boje je dozvolio američki FDA (Food and Drug administration), a do savršenih formula došlo se dugogodišnjim znanstvenim radom i istraživanjem. Metoda se danas provodi prema najsuvremenijim zakonima sterilnosti i sa 100% sigurnošću. Prirodni pigment se unosi posebno oblikovanim strojem, gotovo bezbolno, u epidermalni sloj kože, a tretman isključivo provodi stručno medicinsko osoblje. Studio Gorica može se pohvaliti svojim petnaestogodišnjim iskustvom s više od tisuću uspješno obavljenih tretmana. Naše iskustvo i stručnost našeg osoblja je jamstvo optimalnih rezultata.


TRAJNA ŠMINKA

OBRVE

Trajni make – up kreira Vaše obrve, linije očiju, Vaše usne, pokriva ožiljke, opekline… Pigmenti se unose na ona mjesta koja su uobičajno osjenčena ili obrubljena olovkom. Oblikuju se po osobnoj želji klijenata i u skladu s bojom očiju, kose i puti. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promjeniti ni pod uticajem vode, pare, vrućine….
TRAJNA ŠMINKA

OČI GORNJA/DONJA CRTA

Ovaj će tretman ukloniti sitne nedostatke kojima niste zadovoljni i omogućiti vam da bez svakodnevnog pažljivog nanošenja olovki za oči i maskara izgledate našminkano i dotjerano. Uz sam korijen trepavica iscrtava se očni kapak zbog čega oči izgledaju uokvirene, a trepavice nešto gušće i punije. Osim toga, moguće je napraviti i klasičnu liniju na kapku koja će dodatno naglasiti vaše oči.
TRAJNA ŠMINKA

RUB USANA/PUNE USNE

Trajna šminka na vašim usnama učinit će ih vizualno većima i simetričnima. Riječ je o pigmentiranju usana koje se obavlja ili rubom usana ili nanošenje pigmenata po cijeloj površini usana. Ovaj se postupak preporučuje onim osobama koje imaju tanke ili blijede usne sa slabo vidljivim konturama ili pak onima koji žele imati trajno našminkane usne u svakoj prigodi u kojoj se nađu.
ESTETSKI TRETMANI LICA

BRADAVICE

Trajni make – up definira Vaše bradavice, pokriva ožiljke, opekline… Nakon postupka tretirana područja izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promjeniti ni pod uticajem vode, pare, vrućine….
ESTETSKI TRETMANI LICA

KOREKCIJE TRAJNE ŠMINKE

U Kući zdravlja i ljepote gorica vršimo korekcije trajne šminke, bilo da ste nezadovoljni tuđim radom ili je došlo vrijeme da se trajna šminka obnovi ili popravi…