Njega lica i antiage

Sothys

Intensive youth tretman

Najintenzivniji anti-age program s vrlo jakim efektom regeneracije i učvršćivanja kože. Spada u novu generaciju tretmana kojima se kombinira visoka tehnologija proizvoda i jedinstvena Digi-Estetique masaža. Invazivan je tretman na bazi hijaluronske kiseline i morskog kolagena, peptida, matičnih stanica te mu je uloga zaglađivanje bora i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea.

Detox energy tretman

Tretman koji koži vraća energiju i pomaže u borbi protiv štetnih vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenje kože. Nako novog tretmana, ten je sjajan bez tragova umora i sivila, a oža postane otpornija na umor i vanjski stres te je puna energije.

Soothing facial-sensitive tretman

Izuzetno nježna tekstura ovog tretmana formulirana je tako da poštuje osjetljivost svih tipova kože i da poboljšava vlastitu barijeru kože. Vaša će se koža trenutno osjećati ugodnije i smirenije uz smanjenje osjetljivosti.

Perfect neck shape

Profesionalni tretman posebno dizajniran kako bi vratili i održali mladolikost kože od jagodica do poprsja. Preporučuje se kod opuštene kože, prijenosa masnoće na donji dio lica i nastanak podbratka. Ima dvostruki učinak toniranja i zatezanja kože.

Hydra 3HA tretman

Hidratantni antiage tretman za sprječavanje dehidracije, obogaćen hijaluronom za popunjavanje bora nastalih usred dehidracije kože.

Sezonski tretman za lice

Ovaj tretman lica je baziran prvenstveno na voću. Ovo je vrlo učinkovit tretman koji koži osigurava blistavost, zaglađenost i hidrataciju, a vodena baza i prirodno voće pružaju neponovljivu aromaterapiju Vašim čulima.

Mesoestetic

Stem cell - basic tretman

Stem cell je profesionalni antiage tretman za lice i vrat. Sadrži proizvode za obnavljanje i popravak stanica kože. Svojim aktivnim sastojcima ciljano produljuje vijek stanica kože poboljšavajući njihov prirodni sustav regeneracije. Sadrži visoku koncentraciju staničnog biljnog ekstrakta koji djeluje na znakove fotostarenja na koži i na mehanizme samo-popravka u stanicama kože.

Energy C

Glavni sastojak ovog tretmana je sibirski ginseng koji u kombinaciji sa prepoznatljivom Digi-Estetique masažnom tehnikom optimizira rezerve energije u stanicama. Vitamin C oživljava i pomlađuje kožute vraća boju licu. Pogodan je za njegu lica u svako godišnje doba, za sve dobne skupine, te svaki tip kože.

Collagen 360

Linija koja uz pomoć visoke koncentracije obogaćenog morskog kolagena zaustavlja proces starenja, zateže konture lica, restrukturira kožu te pojačava njezinu gustoću i elastičnost. Obogaćeni morski kolagen stimulira fibroblaste te tako potiče stvaranje novog kolagena i sintezu elastina. Debljina kože i čvrstoća kolagenskih vlakana ovise o kvaliteti sinteze kolagena. Obogaćen morski kolagen je potpuno kompatibilan sa stanicama kože što mu omogućuje da djeluje dvojako; kao strukturna potpora te stimulira stanice uključene u sintezu kolagena.

Dermapen Mesoestetic

MesoPenPro mezoterapija je estetski tretman regeneracije, revitalizacije i pomlađivanja lica, vrata i dekoltea. MesoPenPro sadrži sterilne mikro iglice za jednokratnu upotrebu s kontroliranom dubinom penetracije i jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira i aplicira aktivne supstance za optimalni učinak. Mezoterapijom se ulazi u dublji, mezodermalni sloj kože. Stvaraju se mikro kanali, prolazi se kroz epidermalnu barijeru i apliciraju se revitalizirajući sastojci vitamina, minerala, koenzima, aminokiselina, antioksidanata, elemenata u tragovima i hijaluronske kiseline.

Dermapen

Dermoabrazija

Radiofrekvencija lica

Lift masaža lica

Lift masaža lica djeluje na opuštanje stresnih zona na licu i vratu koje dovode do slabljenja cirkulacije, opuštanja tonusa kože i sive boje tena. Posebnom tehnikom i pokretima se stimuliraju određeni mišići lica kako bi došlo do poboljšanja njihovog tonusa koji će doprinijeti vidljivo mlađem izgledu. Istovremeno se poboljšava izgled i čvrstoća kože te stimulira proizvodnja kolagena i elastina.

Fotorejuvenacija IPL-om

Carboxy terapija

Carboxy terapija je medicinska procedura potkožnog ubrizgavanja ugljikovog dioksida čiji je rezultat aktivacija potkožnih stanica. Ovakav povećan i bolji rad kožnih stanica omogućava regeneraciju tkiva i povećanu sintezu kolagena, što u konačnici rezultira pomlađivanjem i zatezanjem kože.

Vacupress lica

Kemijski peeling

Up